Plant & Plant. An illustration I did for Evergreen in 2012

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

CITYSAUNA GEOPEND

Uw reservering voor de wellness kunt u maken bij de receptie van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Hierbij wordt gevraagd een begin- en eindtijd van uw bezoek aan CitySauna door te geven. U kunt dan gebruik maken van de Stoomcabines, 90 graden sauna en 85 graden sauna en de Biosauna. Daarnaast kunt u tijdens uw bezoek aan CitySauna gebruik maken van het zwembad, de infrarood sauna en de dompelbaden.

Wij zijn dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 uur en werken met tijdsblokken. Wij raden u aan om tijdig te reserveren.

Tijdens uw bezoek aan de wellness zorgen wij ervoor dat de contactpunten regelmatig worden gedesinfecteerd en houden wij ons aan de richtlijnen. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen een veilig bezoek aan CitySauna kan brengen.

Het dragen van badkleding is verplicht. Een bezoek aan CitySauna is inbegrepen bij uw verblijf bij Mercure Hotel Tilburg Centrum.