Sauna Tilburg

Middenin het gezellige centrum van Tilburg vind je CitySauna. Deze moderne en luxe sauna is een bron van ontspanning. CitySauna Tilburg is een kleinschalige, rustige sauna midden in het gezellige centrum van Tilburg. De verschillende sauna’s, cabines en baden bieden gasten alle ruimte om volledig tot rust te komen. Ook is het mogelijk een massage bij te boeken. Klinkt dat niet heerlijk? In onze wellness vind je ruime saunacabines, Turks stoombad en infraroodcabine. Ook een zwembad, dompelbad, voetenbad en zonnebank zijn aanwezig. Het is een sauna met badkledingdag!

Badkledingdagen

Niet iedereen vindt het fijn om zonder badkleding naar de sauna te gaan. Ben je op zoek naar een sauna met badkledingdagen? Dan ben je bij CitySauna aan het juiste adres. CitySauna heeft drie badkledingdagen in het leven geroepen. Juist zodat degenen die het niet prettig vinden, op deze dagen ook geheel kunnen ontspannen. Bekijk op welke dagen CitySauna badkledingdagen heeft.

Food & Beverage

In de relaxruimte vind je de bar van de CitySauna. Hier kun je bijkomen in één van de heerlijke stoelen onder het genot van een lekker drankje. Wist je dat je ook kunt genieten van een overheerlijke high tea, high wine of high beer? CitySauna maakt onderdeel uit van de gastvrijheidsorganisatie waar ook Grand Café Puur, Restaurant Taste! en Mercure Hotel Tilburg Centrum onder vallen. Al onze gerechten komen uit eigen keuken, zijn vers en door onze eigen chefs met liefde bereid. Wil je liever een lekker kopje koffie of thee eventueel met een sandwich, dan kan dat natuurlijk ook.

Arrangementen CitySauna

Wil je van jouw saunabezoek een extra ontspannen middag of avond maken? Speciaal voor dit soort momenten is er ons gevarieerde aanbod aan arrangementen. Denk hierbij aan een combinatie met een high tea, high wine of high beer, een overnachting of massage. Uitgebreid genieten samen met een vriendin om eens lekker op het gemakje, voorzien van alle faciliteiten, bij te kletsen! Wat wil je nog meer? Bij CitySauna doen wij er alles aan om jouw ultieme relaxmoment te creëren. Als je op zoek bent naar een sauna met badkledingdagen, waar je ultiem kunt relaxen, ben je hier aan het juiste adres. Bekijk onze arrangementen, om te zien of er iets voor je tussen zit!

Maak je dagje uit compleet met een overnachting

Wat is er nu fijner dan na jouw relaxdag neer te ploffen in een heerlijk hotelbed? Daarvoor ben je bij Mercure Hotel Tilburg Centrum aan het juiste adres! De kamers in het 4-sterren Mercure Hotel Tilburg Centrum zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien! En wat is er nu fijner dan na een dag relaxen zo door te lopen naar je hotelkamer! Dichterbij kan niet. CitySauna bevindt zich namelijk in het Mercure Hotel Tilburg Centrum. Wil je nog even een blokje om of genieten van de sfeer in de stad? Dat kan! Zodra je het hotel uitloopt, bevind je je namelijk in de winkelstraat! Of wil je nog even nagenieten met een borrel? Bezoek dan Grand Café Puur. Hier kun je tevens heerlijke gerechten bestellen op de menukaart. Wil je het exclusiever aanpakken, kies dan voor Restaurant Taste!. Dit restaurant bevindt zich eveneens in het hotel. Kortom, keuze genoeg!

Parkeergarage Heuvelpoort

Wil je je auto veilig wegzetten en onbezorgd kunnen genieten van je vrije dag? Dan is Parkeergarage Heuvelpoort de parkeergarage die je zoekt. Onze parkeergarage is voorzien van camera’s, waardoor je met een gerust hart je auto kunt achterlaten. Tevens bevindt de parkeergarage zich maar op een paar minuten afstand van de CitySauna en kun je zelfs met de lift gelijk door naar de sauna.

Wij hopen je snel te zien in onze sauna!